Nieuws

Willem II heeft 'talisman' op de tribune: 'Dat zie ik wel gebeuren'

Willem II heeft 'talisman' op de tribune: 'Dat zie ik wel gebeuren'

14 mei - 14:43
0

Zeljko Petrovic is aankomende zondag aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Willem II en FC Utrecht. De voormalig trainer van de Tilburgers ziet hen vechten voor lijfsbehoud, en weet als geen ander hoe het is om in die situatie te verkeren.

Vorig jaar was het al kantje boord voor Willem II, maar onder het bewind van Petrovic werd het seizoen alsnog gered. De laatste weken is de geboren Montenegrijn bij de thuiswedstrijden van Willem II aanwezig. "Ik ben al bij de thuiswedstrijden tegen Vitesse en Heracles geweest", zegt hij tegen het Brabants Dagblad. "Die leverden allebei drie punten op, dus bij Willem II zeggen ze nu allemaal dat ik ook tegen FC Utrecht kom kijken, als een soort talisman, haha."

Mocht Willem II de partij tegen Utrecht winnend afsluiten, dan is het nog steeds onzeker. Bij een winstpartij kan de ploeg van Kevin Hofland zich direct handhaven, in de nacompetitie belanden of zelfs nog direct degraderen. Als de Tricolores niet winnen, is directe degradatie sowieso een feit.

Aan een voorspelling gaat Petrovic zich niet wagen, maar hij denkt wel dat Willem II geen zeventiende wordt als de winst wordt behaald. "Dan komt er in ieder geval op één van de andere velden wel hulp", denkt hij. "Dat is nodig, maar dat zie ik ook echt wel gebeuren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie