Nieuws

ADO strijdt met een gehavende selectie tegen NAC om promotie naar de Eredivisie

ADO strijdt met een gehavende selectie tegen NAC om promotie naar de Eredivisie

14-05-2022 14:19
0

ADO Den Haag speelt zaterdagmiddag de promotie play-off tegen NAC Breda, en mist daarbij de nodige sterkhouders. Thomas Verheyd en Ricadro Kishna zijn er niet bij, wat volgens middenvelder Gregor Breinburg een flinke aderlating is voor de ploeg van interim trainer Giovanni Franken.

Verheydt was al langer afwezig, wat een aderlating is voor de Hagenezen. Breinburg stelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat dit van invloed is op de speelwijze van de ploeg. “De manier van spelen wordt anders", weet Breinburg. “Thomas is twee meter, een echt aanspeelpunt. Dat heb je nu niet. Maar wij denken in oplossingen en die zijn er. We trainen al een jaar lang met elkaar, de tactieken zijn duidelijk voor ons.”

Ook de afwezigheid van Kishna gooit de nodige roet in het eten. “We missen Thomas en Ricardo, dat is duidelijk. Maar ik heb altijd het geloof dat we als team kunnen winnen als het plan goed is”, aldus Breinburg.

ADO verdedigt een 1-2 voorsprong tegen NAC. Afgelopen dinsdag werd de overwinning binnengesleept door doelpunten van Sem Steijn en Sacha Komljenovic.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie