Nieuws

'Arsenal bereid de absolute hoofdprijs te betalen voor Manchester City-spits'

'Arsenal bereid de absolute hoofdprijs te betalen voor Manchester City-spits'

14-05-2022 12:41

Arsenal gaat definitief werk maken van de komst van Gabriel Jesus naar Londen. De Manchester City-spits is de droomkandidaat van manager Mikel Arteta om de aanval te versterken. The Gunners zijn momenteel bezig met het voorberieden van het openingsbod, weet Fabrizio Romano.

De belangstelling nam in de voorbije week concrete vormen aan. Zo liet de zaakwaarnemer van de Braziliaans international onder meer weten al gesproken te hebben met Arsenal. Volgens de Italiaanse transfergoeroe is de nummer vier van de Premier League bereid een bedrag tussen de vijftig en zestig miljoen euro neer te tellen.

Dat is een fors bedrag voor het contract van Jesus dat medio 2023 verloopt. Toch wil Arsenal zich koste wat kost versterken met de rechtspoot, ongeacht hij zijn verbintenis bij City verlengd om de club te verzekeren van een hogere transfersom. "We houden van het project", vertelt zaakwaarnemer Marcelo Pettinati aan Romano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!