Nieuws

Telegraaf: 'Huntelaar en Hamstra zijn tegen de komst tweede Schreuder'

Telegraaf: 'Huntelaar en Hamstra zijn tegen de komst tweede Schreuder'

14-05-2022 12:30

Dick Schreuder zal niet op de bank belanden naast zijn broer Alfred Schreuder, weet De Telegraaf. Volgens het medium is hoeft de PEC Zwolle-trainer niet te rekenen op een belletje vanuit Amsterdam, omdat Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra hier tegen zijn.

Het duo heeft de taken van de naar Royal Antwerp FC vertrokken Marc Overmars op zich genomen, en is daarmee verantwoordelijk voor de technische zaken. 'Het duo schaakt op meerdere borden en durft duidelijke maatregelen te nemen', is te lezen bij De Telegraaf. Hamstra en Huntelaar zien volgens het dagblad de komst van Dick Schreuder 'niet zitten'.

Wie dan wel als assistent van Schreuder gaat fungeren, is nog maar de vraag. Mogelijk zou John Heitinga door worden geschoven naar de hoofdmacht van de kersverse landskampioen. De huidige assistenten Michael Reizer en Winston Bogarde hebben beide een doorlopend contract, maar het is niet duidelijk of zij aan zullen blijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!