Nieuws

'Feyenoord mengt zich in de strijd om de handtekening van Van Ewijk'

'Feyenoord mengt zich in de strijd om de handtekening van Van Ewijk'

14-05-2022 12:10

Feyenoord is naast PSV de tweede Nederlandse topclub die de ontwikkeling van Milan van Ewijk nauwlettend in de gaten houdt. Volgens de Leeuwarder Courant heeft de rechtsback van sc Heerenveen genoeg clubkeuze, voor zowel binnen- als buitenland.

Woensdag kwamen Voetbal International en het Eindhovens Dagblad al met het nieuws naar buiten dat Van Ewijk wordt begeerd door PSV. Volgens de Leeuwarder Courant krijgen de Eindhovenaren nu dus concurrentie van Feyenoord. De Rotterdammers zouden ‘concreet’ zijn, het zou niet lang meer gaan duren voordat er wordt aangeklopt in Friesland.

Naast de binnenlandse interesse, is er ook belangstelling vanuit het buitenland. De 21-jarige Van Ewijk zou ook de belangstelling kunnen genieten van RC Strasbourg, LOSC Lille en Stade Brest uit Frankrijk. Naast Franse interesse is er ook Engelse en Schotse belangstelling van Queens Park Rangers en Celtic.

Van Ewijk lijkt qua spel en clubkeuze toch aardig op de naar Internazionale vertrokken Denzel Dumfries. De international werd in het verleden van Sparta overgenomen door de Friezen, en vertrok daarna naar PSV. Van Ewijk kan deze binnenlandse route dan ook eveneens gaan bewandelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!