Nieuws

Heerenveen en clubicoon uit elkaar: 'Hadden hem graag voor de club behouden'

Heerenveen en clubicoon uit elkaar: 'Hadden hem graag voor de club behouden'

13-05-2022 23:47 Laatste update: 23:49

Jeffrey Talan vertrekt na dit seizoen bij sc Heerenveen. De assistent van Ole Tobiasen kreeg een functie in de jeugdopleiding aangeboden, maar heeft dat naast zich neergelegd.

Talan loopt al jarenlang rond in het Abe Lenstra stadion. Als speler was hij zeven jaar actief bij Heerenveen en na zijn spelersloopbaan was de oud-international ook nog eens twaalf jaar actief bij de Friezen. Talan kon door bij Heereneveen, maar wilde geen functie in de jeugdopleiding bekleden. Daarom besloot hij te vertrekken.

Technisch manager Ferry de Haan betreurt het vertrek van Talan: "Jeffrey heeft een enorme staat van dienst bij sc Heerenveen en we hadden hem dan ook graag voor de club behouden. We vinden het dan ook jammer dat Jeffrey ervoor heeft gekozen om hier niet op in te gaan, maar respecteren uiteraard zijn keuze. We willen Jeffrey bedanken voor alles wat hij voor de club heeft betekend en wensen hem alle succes in zijn verdere loopbaan", klinkt het op de clubsite.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!