Nieuws

Ronaldo blij met Ten Hag: 'Ik weet dat hij het geweldig heeft gedaan bij Ajax'

Ronaldo blij met Ten Hag: 'Ik weet dat hij het geweldig heeft gedaan bij Ajax'

13-05-2022 21:32 Laatste update: 22:45
1

Cristiano Ronaldo is positief over de komst van Erik ten Hag naar Manchester United. De Portugees stelt dat het belangrijk is dat de Tukker de tijd krijgt op Old Trafford.

Ronaldo reageert op de clubsite op de komst van Ten Hag. "Ik wens hem het allerbeste bij ons en laten we er allemaal in geloven dat we volgend jaar met hem prijzen kunnen winnen. We zijn heel blij en kijken er naar uit. Dat doen niet alleen wij als spelers, maar ook de fans."

De sterspeler is op de hoogte van de kwaliteiten van Ten Hag. "Wat ik van hem weet is dat hij het geweldig heeft gedaan bij Ajax en dat hij een trainer is met ervaring op het hoogste niveau. Het is echter wel belangrijk dat we hem tijd geven. De dingen moeten veranderen op de manier zoals hij dat graag ziet. Dan hoop ik dat we succes hebben, want dat zou goed zijn voor heel Manchester."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!