Nieuws

Salonremise bij Heracles-Sparta niet uitgesloten: 'Zou kunnen dat het nodig is'

Salonremise bij Heracles-Sparta niet uitgesloten: 'Zou kunnen dat het nodig is'

13-05-2022 23:02 Laatste update: 23:47
1

Sparta neemt het zondagmiddag op tegen Heracles Almelo en een salonremise behoort tot de mogelijkheden, vertelt Maurice Steijn. Mocht Fortuna Sittard niet winnen op bezoek bij NEC, hebben allebei de ploegen aan een gelijkspel genoeg om zich te handhaven.

Steijn vindt een salonremise niet ondenkbaar. "Het zou kunnen dat het nodig is, maar we hebben een dusdanig goed gevoel dat we het zondag zelf af willen maken", vertelt de Sparta-trainer in gesprek met ESPN. "Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de uitslagen op de andere velden een gelijkspel toestaan. Als een gelijkspel genoeg is met nog een paar minuten op de klok, dan kan ik me voorstellen dat we daar allebei vrede mee hebben. Zo reëel moet je zijn."

Doelman Maduka Okoye is niet op de hoogte van het begrip 'salonremise'. "Salonremise? Dat woord hoor ik voor het eerst." Steijn kan er wel om lachen. "Kent hij dat woord niet? Dat zal ik hem nog wel uitleggen als het nodig is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!