Nieuws

NAC speelt in op mogelijk vertrek van Olij en hoopt doelman op te pikken bij PSV

NAC speelt in op mogelijk vertrek van Olij en hoopt doelman op te pikken bij PSV

13-05-2022 19:09 Laatste update: 22:44

NAC Breda hoopt PSV-goalie Aron van Lare binnen te halen. De negentienjarige doelman beschikt over een aflopend contract en kan de overstap naar Breda maken, meldt het Eindhovens Dagblad.

NAC zal naar alle waarschijnlijkheid afscheid nemen van de uitblinkende Nick Olij. De aanvoerder maakt al lange tijd een sterke indruk in de Keuken Kampioen Divisie en kan dan ook rekenen op veel belangstelling. Ook tweede doelman Roy Kortsmit lijkt te vertrekken uit Breda. Het ED schrijft dat Van Lare daarom de gelederen moet versterken.

De doelman kwam tot dusver slechts één keer in actie in het betaald voetbal, dat was in de wedstrijd tussen Jong PSV en FC Dordrecht. Van Lare is vijf jaar actief bij de Eindhovenaren en speelde daarvoor al een jaar bij NAC. Het is niet de bedoeling dat de jongeling als eerste doelman wordt aangetrokken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!