Klopp haalt uit naar de UEFA: 'Eén van de belachelijkste ideeën aller tijden'

Klopp haalt uit naar de UEFA: 'Eén van de belachelijkste ideeën aller tijden'

13 mei - 17:58 Laatste update: 22:43
Premier League 0 Reacties

Jürgen Klopp heeft tijdens een persconferentie uitgehaald naar de UEFA. De Duitser werd gevraagd naar de Champions League-finale, maar wilde zelf wat kwijt over de Nations League.

Liverpool mag voor de finale tegen Real Madrid 20.000 supporters meenemen. Toen Klopp daar naar werd gevraagd, wilde hij eerst wat anders kwijt aan de aanwezige media. "Laat ik maar niet te veel zeggen over de UEFA, want mijn humeur is niet zo goed", begint hij. "De reden daarvoor is de Nations League. Dat is één van de belachelijkste ideeën aller tijden in het voetbal. We ronden straks een seizoen af waarin spelers meer dan zeventig wedstrijden hebben gespeeld. Dat is al te gek voor woorden, en dan gaan we straks ook nog verder met wedstrijden van de nationale ploegen in de Nations League."

Op het einde kwam Klopp wel nog even terug op de kaartverkoop. "Als ze geld uit de Champions League halen en de Nations League eruit gooien, zouden er ook veel meer kaartjes voor de mensen beschikbaar zijn. Dat is mijn mening."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie