Nieuws

Makkelie fluit belangrijke WK-playoffwedstrijd, veelbesproken Gözübüyük reist mee

Makkelie fluit belangrijke WK-playoffwedstrijd, veelbesproken Gözübüyük reist mee

13-05-2022 17:26 Laatste update: 17:32

Danny Makkelie heeft de leiding gekregen over de belangrijke play-offwedstrijd Schotland-Oekraïne. De winnaar stoot door naar de finale, waar een WK-ticket op het spel zal staan.

Dat maakten de KNVB en UEFA vrijdag bekend. Op 1 juni nemen Schotland en Oekraine het tegen elkaar op, doordat de wedstrijd in maart werd uitgesteld vanwege de oorlog met Rusland. De winnaar van het duel zal het opnemen tegen Wales, dat eerder met 2-1 van Oostenrijk won en zich zo wist te plaatsten voor de halve finale van de play-offs.

Makkelie wordt geassisteerd door zijn vaste assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries. Serdar Gözübüyük zal meereizen als vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst. Het tweetal is in Nederland veelbesproken na het geblunder in de Eredivisie van afgelopen weekend. Van Boekel wordt achter de schermen geholpen door Jochem Kamphuis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!