Nieuws

'Club Brugge komt uit bij Nederlander in zoektocht naar opvolger van Schreuder'

'Club Brugge komt uit bij Nederlander in zoektocht naar opvolger van Schreuder'

13 May - 16:59 Laatste update: 17:01
0

Mark van Bommel wordt genoemd als mogelijke opvolger van Alfred Schreuder bij Club Brugge. De huidige koploper van de Belgische competitie zou de situatie rondom de voormalig PSV-trainer in de gaten houden, weet RTBF te melden.

Van Bommel staat op een lijstje met mogelijke opvolgers van de naar Ajax vertrekkende Schreuder. De voormalig middenvelder maakte als trainer perioden door bij PSV en VfL Wolfsburg, waar hij beide keren op straat werd gezet door tegenvallende resultaten.

Ervaring in de Belgische competitie heeft Van Bommel niet, maar dat zou voor Club geen reden zijn om hem meteen links te laten liggen. Naast Van Bommel staan ook huidig assistent-trainer Carl Hoefkens, Wouter Vrancken van Mechelen, Hein Vanhaezebrouck van aartsrivaal KAA Gent. Xabi Alonso complementeert de lijst, wat als een grote verrassing kan worden gezien.

Het doel van de aanstaande trainer van Club Brugge is duidelijk: een nieuwe landstitel binnenslepen. Ook dit seizoen lijkt dit ervan te gaan komen, aangezien Schreuder een grote achterstand op promovendus Union Saint Gilloise heeft weggewerkt. Komend kan weekend kan Club de titel definitief prolongeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie