Nieuws

Eerste lijmpoging ondernomen: Halilhodzic en Mazraoui hijsen gezamenlijk de vlag

Eerste lijmpoging ondernomen: Halilhodzic en Mazraoui hijsen gezamenlijk de vlag

13-05-2022 15:56 Laatste update: 16:02

Het heeft er alle schijn van dan Noussair Mazraoui en Vahid Halilhodzic, bondscoach van het Marokkaanse voetbalelftal, weer op goede voet zijn. De twee zijn gespot in een hotel in Amsterdam, blijkt uit beelden op sociale media.

Dat er een ontmoeting zou komen, komt niet uit de lucht vallen. Woensdag kwam het Algemeen Dagblad naar buiten met de voorwaarden voor het aanblijven van Halilhodzic. De oefenmeester mag blijven zitten, maar dient wel Mazraoui, Hakim Ziyech en Amine Harit weer bij de selectie te betrekken.

Met de ontmoeting tussen Mazraoui en Halilhodzic zijn de eerste lijmpogingen ondernomen. Het lijkt er dus op dat de toekomstig Bayern-speler weer in de selectie zal worden opgenomen voor het vriendschappelijke duel met de Verenigde Staten en de Afrika Cup kwalificatiewedstrijden tegen Zuid-Afrika en Liberië begin juni van dit jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!