PSV luistert aandachtig naar Nagelsmann: Hij is ook interessant voor anderen

PSV luistert aandachtig naar Nagelsmann: "Hij is ook interessant voor anderen"

Of Joshua Zirkzee volgend jaar bij Bayern München te bewonderen is, is nog maar de vraag. De Nederlander die zich momenteel prima manifesteert bij Anderlecht, ontwikkelt zich goed volgens uitlener Julian Nagelsmann.

Op de persconferentie van vrijdag heeft Nagelsmann naast Zirkzee ook oog voor Noussair Mazraoui, die meer dan welkom is bij Bayern. Of Ryan Gravenberch op korte termijn hetzelfde wacht, wordt ontkend door Nagelsmann die aangaf dat de deal ‘nog niet bijna rond is’. Of Mazraoui wel met Zirkzee gaat spelen? "Hij (Zirkzee, red.) speelt een goed seizoen, kan goede cijfers overleggen en is daarom ook interessant voor andere clubs".

"We gaan met bespreken wat voor hem en voor ons het beste is. Op dit moment is er nog geen beslissing genomen", vervolgt Nagelsmann, die zijn eerste spits Lewandowski mogelijk een move ziet maken. Desondanks staat het vertrek van de topschutter los van de kansen voor Zirkzee, en weigert Nagelsmann hier verder op in te gaan. "Dat hoef ik ook niet, want hij heeft nog een contract tot medio 2023 hier. De houding van de club en die van mij is bekend."

Onlangs werd Zirkzee al gelinkt aan een dienstverband bij PSV, terwijl ook Ajax de situatie van de Nederlander nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast zou ook zijn huidige club Anderlecht wel oren hebben in nog een jaar Zirkzee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie