Tweetal Cambuur-middenvelders speelt zondag hun laatste wedstrijd tegen Groningen

Tweetal Cambuur-middenvelders speelt zondag hun laatste wedstrijd tegen Groningen

Erik Schouten en Jamie Jacobs zullen zondag voor de laatste keer uitkomen voor SC Cambuur in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Het tweetal heeft besloten om het contract op te zeggen om het geluk elders te gaan beproeven.

Na drie seizoenen Cambuur zit het er dan bijna op voor aanvoerder Schouten. Hoewel de Leeuwarders er alles aan hebben gedaan om hem binnen boord te houden, kwamen beide kampen niet tot een akkoord. Zowel in het geval van Schouten als dat van Jacobs zegde Cambuur het contract niet formeel op voor 1 april. "Dat was een signaal dat wij met ze door wilden", aldus technisch directeur Foeke Booy tegenover de Leeuwarder Courant.

In de regel geldt dat spelers met een aflopend contract deze op moeten zeggen voor 15 mei, omdat deze anders automatisch tegen dezelfde voorwaarden wordt verlengd door de club. Schouten en Jacobs zijn beide van plan dit te doen, waarop de Friese periode erop zit. Waar de toekomst van het duo dan wel ligt, is nog een vraagteken. Volgens de regionale krant geniet Schouten de interesse uit ‘de onderkant van de Eredivisie’.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie