Nieuws

Slecht nieuws voor Feyenoord: mogelijk streep door finale voor Malacia

Slecht nieuws voor Feyenoord: mogelijk streep door finale voor Malacia

13-05-2022 13:48

Tyrell Malacia heeft zijn laatste Eredivisie-wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Feyenoord heeft via de officiële kanalen gecommuniceerd dat de talentvolle linksback het laatste duel van deze jaargang, thuis tegen FC Twente, aan zich voorbij moet laten gaan.

De vleugelverdediger kampt met een blessure aan zijn hamstring, waardoor er sowieso een streep gaat door de ontmoeting met de Tukkers. Voor beide ploegen staat er nog maar weinig op het spel: de Stadionclub is zeker van de derde plaats in de Eredivisie, waar de FC Twente sowieso als vierde eindigt.

Of Malacia op tijd fit is voor de finale van de Conference Leauge is nog onzeker. Uit het statement van Feyenoord blijkt dat dat 'in een later stadium' duidelijk moet worden. Op 25 mei kruisen AS Roma en de Rotterdammers de degens met elkaar in Tirana en Albanië. Beide ploegen maken dan uit wie zich tot eerste winnaar van het nieuwe UEFA-toernooi kroont.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!