Nieuws

VI: PSG heeft concurrentie van Premier League-clubs in strijd om Nederlander

VI: PSG heeft concurrentie van Premier League-clubs in strijd om Nederlander

13-05-2022 13:39
1

Arnaut Danjuma weet zich in de belangstelling van Paris Saint-Germain, meldt Voetbal International. Eerder op de vrijdag werd duidelijk dat de Nederlandse buitenspeler over een gelimiteerde transfersom ter waarde van 54 miljoen euro beschikt.

Daarnaast is er volgens het weekblad interesse vanuit de Premier League, maar zijn de Parijzenaren het meest concreet. Danjuma heeft bijna zijn eerste seizoen in dienst van Villarreal erop zitten. De international maakte daarin grote indruk. In de Champions League was het zes keer raak in elf optredens en wist hij met zijn werkgever door te dringen tot de halve finale van het miljardenbal.

Over alle competities gezien staat de teller op zestien doelpunten. Marca openbaarde eerder dat de gelimiteerde transfersom 54 miljoen euro bedraagt. Vervolgens bevestigde transferspecialist Fabrizio Romano dat bericht. Het contract van de aanvaller in het in Estádio La Céramica loopt tot medio 2026. Momenteel kampt hij met een spierblessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!