Nagelsmann dolblij met Mazraoui: 'Hongerige speler is precies wat we nodig hebben'

Nagelsmann dolblij met Mazraoui: 'Hongerige speler is precies wat we nodig hebben'

Julian Nagelsmann is dolblij met de aanstaande overgang van Noussair Mazraoui naar Bayern München. De komst van de Ajax-rechtsback naar de Duitse landskampioen gaat voor een kwaliteitsimpuls zorgen in Beieren, voorspelt de oefenmeester.

Na het binnenhalen van het landskampioenschap met de Amsterdammers gaf Mazraoui aan dat hij na afloop van dit seizoen naar Bayern verkast. Hasan Salihamidzic, technisch directeur bij Der Rekordmeister, bevestigde dienst komst eveneens. "We zijn dicht bij zijn komst en daar zijn we heel blij mee, want hij is een heel goede speler. Tijdens ons eerste gesprek zei hij dat hij graag voor Bayern wil spelen. Hij heeft er heel veel zin in", vertelt Nagelsmann op de persconferentie.

Volgens de jonge Duitse trainer is Mazraoui 'het type speler' dat Bayern nodig heeft. "Ik kijk uit naar het moment dat de deal helemaal rond is en we deze jonge, hongerige speler binnen hebben." De Marokkaans international vertrekt met de landstitel bij Ajax op zak door de voordeur uit Amsterdam. De vleugelverdediger is al jaren niet meer weg te denken uit de basis van de hoofdstedelingen en vertrekt transfervrij. Naar verluidt was ook FC Barcelona nadrukkelijk geïnteresseerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie