Nieuws

'Pochettino houdt vast aan contract en gaat PSG gigantisch bedrag kosten'

'Pochettino houdt vast aan contract en gaat PSG gigantisch bedrag kosten'

13-05-2022 12:29

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Paris Saint-Germain aankondigt dat het de banden met hoofdtrainer Mauricio Pochettino verbreekt. Diverse Franse media weten wat het ontslag van de Argentijn de kersverse landskampioen van Frankrijk moet kosten.

Onder meer L'Équipe weet zeker dat Pochettino op korte termijn de wacht wordt aangezegd. De coach weigert zelf op te stappen en wijst het clubbestuur fijntjes op zijn doorlopende contract. Daardoor lijken beide kampen op ramkoers te liggen en zit er niets anders voor PSG op dan zijn verbintenis eenzijdig af te komen.

Het bedrag dat Paris Saint-Germain zou moeten overmaken, bedraagt tussen de tien en vijftien miljoen euro. Pochettino ligt nog tot medio 2023 vast bij de hoofdstedelingen. Meerdere grote namen worden naar voren geschoven om de opvolger van de voormalig Tottenham Hotspur-manager te worden. Zinédine Zidane (clubloos), Antonio Conte (Spurs), Joachim Löw (clubloos), Thiago Motta (Spezia) en Marcelo Gallardo (River Plate) worden genoemd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!