Nieuws

Marca weet vertreksom van begeerde Danjuma: 'Staat op lijstjes bij veel topclubs'

Marca weet vertreksom van begeerde Danjuma: 'Staat op lijstjes bij veel topclubs'

13-05-2022 11:34
1

Volgens het Spaanse dagblad Marca bedraagt de gelimiteerde transfersom in het contract van Arnaut Danjuma 54 miljoen euro. De Villarreal-buitenspeler is bezig aan een ijzersterk debuutseizoen in Spanje en staat in de belangstelling van diverse Europese topploegen.

Marca baseert zich in de berichtgeving op 'bronnen dicht bij de speler'. Eerder werd nog aangenomen dat de vraagprijs voor Danjuma op 75 miljoen euro was bepaald, maar daar is volgens de krant geen sprake van: het zou gaan om een lager bedrag. Fabrizio Romano weet op zijn beurt te melden dat de naam van de aanvaller verschenen is op de lijstjes van 'veel' topclubs. Danjuma is volgens de transfergoeroe nog altijd gefocust Villarreal.

In de Champions League gooide Danjuma hoge ogen door maar liefst zes keer te scoren in elf wedstrijden. Met El Submarino Amarillo wist de international tot de halve finale van het miljardenbal te komen, waar het uiteindelijk door Liverpool werd uitgeschakeld. Donderdag gaf de zaakwaarnemer van de Nederlander nog aan dat de kans op een vertrek ongeveer vijftig procent is in de aankomende zomerse transferperiode.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!