Nieuws

'Xavi komt in zoektocht naar defensieve versterkingen uit in Serie A'

'Xavi komt in zoektocht naar defensieve versterkingen uit in Serie A'

13-05-2022 11:08

FC Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen uitgekomen bij Kalidou Koulibaly. De Napoli-verdediger vertrekt aankomende zomer zo goed als zeker uit Italië en wordt door zowel Sky Sports als Diario SPORT in verband gebracht met een transfer naar Catalonië.

Het contract van de Senegalese mandekker loopt in Napels nog door tot medio 2023. Daardoor geldt de aankomende transferzomer als laatste kans voor de Serie A-club om nog een geldsom aan hem over houden. Sky Sports weet dat de ploeg van Xavi Hernández momenteel over de beste papieren beschikt om Koulibaly aan te trekken.

Napoli zou volgens het Spaanse SPORT 'koste wat kost' willen voorkomen dat de Afrikaan transfervrij de deur uitloopt. Naar verluidt moet hij een bedrag tussen de 25 en dertig miljoen euro opleveren. Naast Koulibaly zou ook Sevilla-centrumverdediger - en tevens Frans international - Jules Koundé hoog op het verlanglijstje van Xavi staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!