Vermeulen: 'Schreuder kan de deur openzetten voor terugkeer Ziyech bij Ajax'

Vermeulen: 'Schreuder kan de deur openzetten voor terugkeer Ziyech bij Ajax'

Arno Vermeulen denkt dat de aanstelling van Alfred Schreuder bij Ajax er weleens voor kan zorgen dat de Amsterdammers en Hakim Ziyech herenigd worden. De Marokkaan weet sinds zijn transfer bij Chelsea maar mondjesmaat indruk te maken.

Volgens de chef voetbal van de NOS onderhoudt Schreuder een warme band met de Marokkaans international. "Een terugkeer van Ziyech naar Ajax zou natuurlijk kunnen met deze trainer, die een heel goed contact met hem heeft", zegt Vermeulen in het Sportjournaal van de staatsomroep. "Ziyech is niet heel gelukkig in Engeland, dus dat kan helpen."

Volgens de journalist moet de stijlvolle middenvelder wel water bij de wijn doen, mocht hij daadwerkelijk terugkeren bij de club waar hij tussen 2016 en 2020 indruk maakte. "Alfred Schreuder die trainer wordt van Ajax, dat kan de deur openzetten voor Ziyech als hij voor minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil komen voetballen."

Tot slot wordt Vermeulen gevraagd naar potentiële Club Brugge-spelers die met Schreuder (de huidige trainer van de Vlaamse club) mee naar Ajax kunnen vertrekken. "Noa Lang speelt daar natuurlijk nog, maar eigenlijk denk ik niet dat Ajax spelers van Brugge wil hebben. Ze hebben veel geld en kunnen in een hogere schaal spelers halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie