'Manchester United bezig met contracten van duo-assistenten van Ten Hag'

'Manchester United bezig met contracten van duo-assistenten van Ten Hag'

13 mei - 10:02 Laatste update: 10:11
Premier League 3 Reacties

Manchester United is bezig met de voorbereiding van contracten voor zowel Mitchell van der Gaag als Steve McClaren. De twee beoogde assistenten van toekomstig manager Erik ten Hag moeten in het kielzog van de Nederlander naar Old Trafford komen.

Volgens Fabrizio Romano zijn The Mancunians de onderhandelingen met het tweetal geopend. Ten Hag werkte in bij FC Twente al samen met McClaren. Toen was de Oldenzaler nog de assistent van de Engelsman. Bij United wordt het tweetal dus herenigd. Momenteel is Van der Gaag de rechterhand bij Ajax van de afzwaaiende oefenmeester.

De transferspecialist weet te melden dat de deals in de 'komende weken' beklonken gaan worden. Van der Gaag zou op zijn beurt drie weken geleden kenbaar te hebben gemaakt te willen vertrekken bij Ajax en op het aanbod van Manchester United in te moeten gaan.

De laatste trainersklus van McClaren dateert uit 2019. Toen werd hem de wacht aangezegd, nadat hij als manager van Queens Park Rangers niet wist te imponeren. Op 1 april werd hij destijds ontslagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie