ED: na Gakpo en Götze kan ook derde PSV'er een lucratief nieuw contract signeren

ED: na Gakpo en Götze kan ook derde PSV'er een lucratief nieuw contract signeren

Dat PSV de selectie op de schop gaat gooien, heeft geen invloed op Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan kan naast Cody Gakpo en Mario Götze ook een lucratief nieuw contract gaan tekenen in Eindhoven, ondanks de interesse van verschillende andere clubs.

De defensieve middenvelder doorloopt een uitstekend seizoen en heeft zich op de radar bewogen bij clubs als Leicester City, Newcastle United en Benfica. Sangaré is los te weken voor een bedrag van 25 à 30 miljoen euro bij PSV, maar volgens het Eindhovens Dagblad kan de Ivoriaan zich langer gaan binden. De Eindhovenaren hebben het aanbod nog niet gedaan, maar bereiden een contract met ‘sterk verbeterde voorwaarden’ op om hem langer aan zich te kunnen binden.

Naast Sangaré zou ook Gakpo naar de Premier League kunnen verkassen, terwijl Götze met Roger Schimdt mee kan reizen naar Portugal. Als het aan PSV ligt, blijft het drietal nog even. De hoop op een langer verblijf van Gakpo is mede gevestigd op het aankomende WK in Qatar, waardoor hij wekelijks minuten moet gaan maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie