Prijswinnaar Olij richt zich tot vriend: Deze strijd ga je niet alleen tegemoet

Prijswinnaar Olij richt zich tot vriend: "Deze strijd ga je niet alleen tegemoet"

13 mei - 08:46 Laatste update: 08:48
Keuken Kampioen Divisie 1 Reacties

NAC Breda-doelman Nick Olij mocht donderdagavond de titel van beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie in ontvangst nemen. De 26-jarige sluitpost vond het een goed moment om zich te richten tot zijn oud-ploeggenoot annex vriend Ralf Seuntjens.

Seuntjens kreeg in de loop van het seizoen de kans om in Japan te gaan voetballen, en besloot om te vertrekken bij NAC. Inmiddels is de ‘Seun of God’ weer neergestreken in Nederland, omdat er een tumor bij hem is geconstateerd. "Ik denk dat iedereen op dit moment wel heeft gehoord wat er met Ralf Seuntjens is gebeurd", aldus Olij tijdens de uitreiking van donderdagavond. "Ik wil graag deze prijs opdragen aan Ralf. Weet dat je deze strijd niet alleen tegemoet gaat en dat we je allemaal steunen. Veel sterkte, vriend."

Olij staat voor het derde seizoen op rij onder de lat bij De Parel van het Zuiden. In dit seizoen hield hij veertien keer de nul en lijkt hij toe aan een stap hogerop. "Ik denk dat er wel een mooie periode is aangekomen om een stap te gaan maken. Maar eerst nog volle focus op de play-offs, kijken wat we met NAC kunnen halen. En vanuit daar gaan we verder kijken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie