Romano: Donnarumma wil bij PSG blijven en zinspeelt op opvallende wending

Romano: Donnarumma wil bij PSG blijven en zinspeelt op opvallende wending

Als het aan Gianluigi Donnarumma ligt, speelt hij ook volgend seizoen in het shirt van Paris Saint-Germain. De Italiaanse sluitpost maakt sinds vorige zomer zijn minuten voor de Parijzenaren, maar zijn seizoen verliep niet helemaal zoals hij zich had voorgesteld.

Donnarumma deed zijn uitspraken tegen het Franse AFP. De doelman liet los dat hij graag bij PSG wil blijven, maar dat hij een moeilijk jaar heeft gehad. Hij speelde maar de helft van de wedstrijden en was naar eigen zeggen “niet op zijn best”.

Ook werd Donnarumma gevraagd naar de concurrentiestrijd met Keylor Navas. De Italiaan deed hier een opvallende uitspraak over. “Of ik volgend seizoen opnieuw de concurrentie aan moet gaan met Navas? Nee, zo gaat het niet zijn. De club gaat keuzes maken.”

Donnarumma won dit seizoen voor het eerst de Franse landstitel, maar zal niet met heel veel plezier terugdenken aan zijn eerste periode bij PSG. De Parijzenaren werden in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door reuzendoder Real Madrid. Het was een gigantische blunder van de Italiaan die de nederlaag destijds inleidde. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie