Nieuws

'McClaren in Amsterdam voor United-meeting met Ten Hag en Van der Gaag'

'McClaren in Amsterdam voor United-meeting met Ten Hag en Van der Gaag'

12-05-2022 23:11

De geruchten gingen al langer rond: Erik ten Hag wil graag dat Steve McClaren deel gaat uitmaken van zijn staf bij Manchester United. Kwaliteitskrant The Times meldt dat de Engelsman in Amsterdam was voor een meeting met de Tukker.

Een dag na de kampioensfestiviteiten van Ajax vond er een strategische meeting plaats in Amsterdam. Deze werd georganiseerd door Manchester United en naast Ten Hag en McClaren was ook Mitchel van der Gaag aanwezig. Volgens The Times is de kans groot dat de oud-trainer van FC Twente en Van der Gaag Ten Hag zullen gaan bijstaan in Engeland.

Tijdens de meeting werd er gesproken met United’s directeur voetbalzaken John Murtough. Onder meer potentiële transfers en de inrichting van de selectie waren onderwerp van gesprek. Ten Hag zou zo’n 150 miljoen euro krijgen om zijn selectie op orde te krijgen. De inkomsten uit uitgaande transfers komen daar nog bovenop.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!