Nieuws

Mühren uitgeroepen tot beste speler van de KKD, Lukkien valt ook in de prijzen

Mühren uitgeroepen tot beste speler van de KKD, Lukkien valt ook in de prijzen

12-05-2022 21:19

Robert Mühren is uitgeroepen tot de beste speler van de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast zijn Johan Bakayoko, Nick Olij en Dick Lukkien ook in de prijzen gevallen.

Mühren kreeg de prijs overhandigd door niemand minder dan Louis van Gaal. De spits van FC Volendam scoorde afgelopen seizoen 29 keer in de Keuken Kampioen Divisie. De bondscoach van het Nederlands elftal is van mening dat hij 'het in de Eredivisie ook kan'. Thijs Dallinga (Excelsior), Patrick Pflücke (Roda JC), Joey Sleegers (FC Eindhoven) en Rui Mendes (FC Emmen) waren ook genomineerd voor deze felbegeerde prijs.

Daarnaast werden donderdagavond ook het beste talent, de beste keeper en de beste trainer van de KKD bekendgemaakt. Bakayoko (Jong PSV) werd uitgeroepen tot beste talent en Nick Olij (NAC Breda) werd gekozen tot beste keeper. Dick Lukkien (FC Emmen) mag zich de beste trainer noemen. Maarten Martens (Jong AZ), John Heitinga (Jong Ajax) en Rob Penders (FC Eindhoven) stonden ook op de nominatielijst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!