Nieuws

BILD: Lewandowski wil niet verlengen bij Bayern, Barcelona op het vinkentouw

BILD: Lewandowski wil niet verlengen bij Bayern, Barcelona op het vinkentouw

12-05-2022 18:57
1

Er lijkt een einde te gaan komen aan het tijdperk van Robert Lewandowski bij Bayern München. Het Duitse BILD weet te melden dat de Pool zijn contract in Duitsland niet wil verlengen.

Volgens het Duitse medium heeft de spits afgelopen week aan de directie van Bayern laten weten dat hij zijn contract niet zal gaan verlengen. Dat betekent automatisch dat de Duitse recordkampioen Lewandowski deze zomer van de hand moet doen als ze nog een transfersom voor de spits wil ontvangen. Er wordt verwacht dat Lewandowski voor een bedrag van tussen de 35 en veertig miljoen euro zou kunnen vertrekken.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano ligt er een contract voor drie jaar klaar bij FC Barcelona voor Lewandowski. De Catalanen weigeren de komst van de Pools international op te geven. Volgens Romano is er wel nog een lange weg te gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!