Nieuws

Staf Ten Hag bij United bijna compleet: assistent bijna akkoord, McClaren in beeld

Staf Ten Hag bij United bijna compleet: assistent bijna akkoord, McClaren in beeld

12-05-2022 18:06
1

De aanstelling van Mitchel van der Gaag als assistent van Erik ten Hag bij Manchester United komt steeds dichterbij. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde transferspecialist Fabrizio Romano.

Volgens de journalist heeft Van der Gaag inmiddels een volledig akkoord bereikt met Manchester United. De huidige assistent van Ten Hag bij Ajax moet ook in Engeland de rechterhand worden van de tacticus. Volgens Romano is het een kwestie van tijd voordat de handtekeningen gezet gaan worden. Van der Gaag was nog een tijdje in beeld als de opvolger van Ten Hag bij Ajax, maar donderdag werd bekend dat Alfred Schreuder die rol zal gaan vervullen komend seizoen.

Bovendien is volgens Romano de kans groot dat Ten Hag ook een andere bekende aan zijn staf gaat toevoegen, namelijk: Steve McClaren. Ten Hag was assistent van de Engelsman in het kampioensjaar van FC Twente in 2010. Bovendien kent McClaren de club. De trainer was ooit de rechterhand van clublegende Sir Alex Ferguson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!