Nieuws

RKC schakelt direct na handhaving in Eredivisie: tweetal langer in Waalwijk

RKC schakelt direct na handhaving in Eredivisie: tweetal langer in Waalwijk

12-05-2022 16:57

RKC Waalwijk heeft de optie in de contracten van Ilias Bel Hassani en Joël Pereira gelicht, zo meldt De Telegraaf. De 29-jarige aanvaller en 25-jarige sluitpost zullen hierdoor volgend seizoen wederom te bewonderen zijn in het Mandemakers-stadion.

De Waalwijkers verzekerden zich gisteren in eigen huis na een 2-0-overwinning op Heracles Almelo van nog minstens één seizoen Eredivisie-voetbal. Na deze knappe prestatie besloot RKC direct de focus te leggen op komend seizoen en lichtte de club uit Waalwijk de opties in de contracten van Bel Hassani en Pereira. Eerstgenoemde kwam vorige zomer bij de hoofdmacht van RKC, nadat hij enkele maanden clubloos was. Pereira maakte vorig seizoen de overstap van Manchester United naar Waalwijk. Hij kwam wegens een hernia slechts twee wedstrijden in actie voor de ploeg van Joseph Oosting.

Het belooft een drukke transferperiode te worden in Waalwijk. Aanvoerder Melle Meulensteen en Ahmed Touba staan namelijk in de belangstelling van verschillende clubs. RKC wil ook graag het contract van de Belgische verdediger Shawn Adewoye openbreken en verlengen. Daarnaast lopen de huurovereenkomsten van Jens Odgaard en Achraf el Bouchataoui en de contracten van Juriën Gaari, Vurnon Anita, Ayman Azil, Hans Mulder, Richard van der Venne en Finn Stokkers af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!