Nieuws

Kramer blij met handhaving: 'Ik ga zo een sigaar en biertje erbij pakken'

Kramer blij met handhaving: 'Ik ga zo een sigaar en biertje erbij pakken'

12-05-2022 11:38 Laatste update: 11:51
1

Michiel Kramer heeft zich woensdagavond met zijn RKC Waalwijk veilig gespeeld in de Eredivisie. De spits was met een goal en assist zeer belangrijk in de 2-0 overwinning op Heracles Almelo.

"Dit geeft heel veel voldoening", reageert Kramer tegenover ESPN. "Niemand heeft het over ons, maar we blijven terecht in de Eredivisie. Ik ga zo een sigaar en biertje erbij pakken. Ik wilde het eigenlijk op camera doen, maar dat mag jammer genoeg niet van de club. Wat ik ga roken? Een lekker dikke Cubaanse sigaar. In de zomer doe ik dat regelmatig: 's avonds lekker in het zonnetje met een Corona'tje erbij."

De degradatiestrijd zal op de slotdag pas worden beslist. PEC Zwolle verloor woensdagavond met 2-0 van concurrent Sparta en is daardoor gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. In de laatste speelronde zullen Willem II, Fortuna Sittard, Sparta en Heracles Almelo uitmaken wie er direct zal degraderen, wie er nacompetitie moet spelen en wie zich rechtsreeks handhaaft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!