Nieuws

'Ik snap wel dat velen Tadic irritant vinden, maar daar komt jaloezie bij kijken'

'Ik snap wel dat velen Tadic irritant vinden, maar daar komt jaloezie bij kijken'

12-05-2022 10:18
2

Davy Klaassen is lovend over zijn teamgenoot Dusan Tadic. De middenvelder stelt dat de Ajax-captain ongelooflijk belangrijk is voor de Amsterdammers.

"Dusan Tadic is voor mij in alles de ultieme aanvoerder", begint Klaassen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij is niet alleen een voorbeeld als professional, maar vraagt en weet ook altijd wat er leeft bij jongens. Ik kon juist in mezelf kruipen als ik slecht speelde. Dusan doet dat nooit, omdat hij continu bezig is om het team vooruit te helpen. Hij zou een minder seizoen hebben, maar is alweer bij dertig goals betrokken. Die cijfers slaan nergens op natuurlijk."

Tadic is ook buiten het veld van grote waarde voor het team, vertel Klaassen. "Dan zegt hij na een wedstrijd ineens: Morgenavond gaan we daar met zijn allen een hapje eten. Hij is ook zo bezeten. In zijn ogen zie je af en toe hoe graag hij wil winnen. Dat inspireert ons allemaal. Ja, veel mensen denken daar anders over, maar elk team wil Tadic, vanwege zijn kwaliteit en persoonlijkheid. Ik snap wel dat velen dat irritant vinden, maar ik denk dat daar een beetje jaloezie bij komt kijken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie