Slot tevreden na nipte overwinning Feyenoord: 'Magisch puntenaantal doorbroken'

Slot tevreden na nipte overwinning Feyenoord: 'Magisch puntenaantal doorbroken'

Arne Slot is tevreden over de nipte zege van Feyenoord op Go Ahead Eagles. Het werd 0-1 in Deventer en Slot gaf enkele beloftes de kans zich te laten zien in de één-na-laatste wedstrijd van het eredivisieseizoen. 

Feyenoord maakte twintig minuten voor tijd de enige treffer op naam van Bryan Linssen. Sprankelend was het niet, maar Feyenoord pakte woensdag wel gewoon de volle buit tegen Kowet. "Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar we houden wel de nul en gaven niet veel kansen weg", zegt Slot na afloop van de wedstrijd. 

Door de overwinning is Feyenoord zeker van plek drie en staan de Rotterdammers inmiddels op 71 punten in de Eredivisie. "We hebben het voor Feyenoord magisch aantal van zeventig punten doorbroken", zegt Slot trots. "Dus wat dat betreft is het een bijzondere avond." De trainer was te spreken over de invallers aan Rotterdamse zijde. "Ramon Hendriks speelde uitstekend, Philippe Sandler viel erg goed in en Denzel Hall viel uitstekend in. Ook wat dit betreft was het een prima avond."

De nummer drie van de Eredivisie staat op 25 mei tegenover AS Roma in de finale van de Conference League en kan het seizoen compleet maken door het toernooi te winnen. De twee ploegen trappen om 21.00 uur af in Tirana, de hoofdstad van Albanië. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie