Nieuws

Finalist Feyenoord moet vrezen: nader onderzoek nodig hamstringklachten Malacia

Finalist Feyenoord moet vrezen: nader onderzoek nodig hamstringklachten Malacia

12-05-2022 09:18

Tyrell Malacia kampt met een hamstringprobleem en ondergaat nader onderzoek om meer duidelijkheid te krijgen over zijn klachten. Feyenoord speelt eind mei de Conference League-finale tegen AS Roma en hoopt op de verdediger te kunnen rekenen. 

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908. Malacia kwam woensdag niet binnen de lijnen tegen Go Ahead Eagles vanwege een schorsing, maar de ernst van de blessure is nog niet bekend in Rotterdam. De finalist van de Conference League maakt zich nog geen diepe zorgen, maar hoopt wel snel duidelijkheid te hebben over de kwaal van de sterkhouder in de verdediging. 

Feyenoord treft op 25 mei AS Roma in Tirana en staat voor het eerst in twintig jaar weer in een Europese finale. Malacia geldt als absolute uitblinker bij de Rotterdammers en het zou zeer slecht uitkomen als de verdediger niet inzetbaar is tegen de ploeg van José Mourinho. Feyenoord won woensdag nipt van Go Ahead en heeft daarmee de derde plaats in de Eredivisie veiliggesteld. Trainer Arne Slot kan spreken van een succesvol eerste seizoen bij de Rotterdammers.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!