Nieuws

Twee verdedigers krijgen individuele Ajax-prijs, Tadic uitzinnig van vreugde

Twee verdedigers krijgen individuele Ajax-prijs, Tadic uitzinnig van vreugde

11-05-2022 22:45 Laatste update: 22:55

Een uitzinnige Dusan Tadic heeft de volle Johan Cruijff Arena toegesproken na het binnenhalen van de 36ste landstitel. De Servische aanvoerder was buiten zinnen nadat hij de microfoon ontving. Daarnaast werd Lisandro Martínez uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar en werd Jurriën Timber verkozen tot Talent van het Jaar.

De linksbuiten richtte een woord van dank aan alle Ajax-fans. "Aan elke Ajacied: dank je wel voor alles", begint Tadic zijn relaas. "Je bent de twaalfde man voor ons. Het was een moeilijk seizoen voor ons, maar we doen het allemaal samen. Wij zijn heel, heel sterk." Vervolgens begon Tadic luidkeels te zingen. "Niemand kan ons stoppen, Ajax Amsterdam. Dank je wel!"

Verkiezing Ajacied van het Jaar
Lisandro Martínez werd uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar door de supportersvereniging van Ajax, waar Jurriën Timber werd verkozen tot Talent van het Jaar. De verdedigers vormden een nagenoeg niet te kloppen duo centraal achterin.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!