Nieuws

Kampioen Mazraoui zwaait af: Dit is het juiste moment om het te vertellen

Kampioen Mazraoui zwaait af: "Dit is het juiste moment om het te vertellen"

11-05-2022 22:29

Noussair Mazraoui speelt open kaart: de rechtsback verkast transfervrij van Ajax naar Bayern München. Dat bevestigde hij na het laatste fluitsignaal, waarna Ajax zich definitief landskamioen mag noemen.

Op de vraag van ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. of hij Mazraoui de felicitaties mag geven, reageert de 24-jarige verdediger met een glimlach en ja-zeggend knikje. "Dankjewel. Ik wilde het wel vertellen, maar dit is het juiste moment. We zijn kampioen. Of Bayern München mijn droomclub is, naast Ajax? Absoluut."

Mazraoui verbindt zich voor vier jaar aan de Bundesliga-kampioen. De kampioenswedstrijd tegen Heerenveen was zijn laatste optreden in de Johan Cruijff Arena, wat hem een publiekswissel en uitzwaaimoment opleverde. "Emotioneel, man. Ik ben een gevoelige jongen en iedereen weet dat dit mijn laatste thuiswedstrijd was. Het voelde als een afscheid."

Van de eerste tot de laatste minuut genoot Mazraoui ervan. "Ik besef nog niet dat er een einde aan komt, maar het is geweldig dat iedereen het mij gunt. Ik houd van de supporters en deze club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!