Nieuws

'Arsenal gaat megabedrag neertellen voor Manchester City-spits'

'Arsenal gaat megabedrag neertellen voor Manchester City-spits'

11-05-2022 21:20

De transfer van Gabriel Jesus van Manchester City naar Arsenal lijkt ervan te gaan komen. Volgens het Braziliaanse medium UOL Esporte zijn de beide Premier League-clubs er bijna met elkaar uit over de voorwaarden van de aanstaande overgang.

De naam van Jesus zingt al langer rond bij The Gunners. Woensdag bevestigde de zaakwaarnemer van de international dat een overgang naar Arsenal tot de mogelijkheden behoort en de eerste gesprekken gevoerd waren. UOL weet dat de deal 'bijna' helemaal rond is, maar nog niet helemaal. De vraagprijs van The Citizens zou zestig miljoen euro bedragen.

Arsenal wil tot op heden niet verder gaan dan een som van vijftig miljoen euro. Daarnaast moet de entourage van Jesus nog tot een akkoord komen met de Londenaren over het salaris en de commissies voor de zaakwaarnemers. Er ligt een vijfjarig contract voor de Braziliaan klaar in het Emirates Stadium. De verwachting is dat beide clubs er uit zullen komen.

Vanaf 2016 komt Jesus uit voor City, dat hem destijds overnam van Palmeiras. De Braziliaanse club zal handenwrijvend de ontwikkelingen rondom de spits volgen, aangezien zij een doorverkooppercentage bedongen bij diens overgang naar de Engelse industriestad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!