Nieuws

Van der Gijp over mogelijke rentree Vandaag Inside: Ik weet net zoveel als jij

Van der Gijp over mogelijke rentree Vandaag Inside: "Ik weet net zoveel als jij"

11-05-2022 21:13 Laatste update: 21:17

Als René van der Gijp zich toch ergens niet druk om maakt, is het Vandaag Inside. Via de media moest hij vernemen dat het programma mogelijk toch weer op de buis verschijnt. Maar is dit echt het geval?

Johan Derksen bracht maandag het nieuws dat Vandaag Inside gewoon weer doorgaat, om dit via andere media weer te nuanceren en te ontkennen. Van der Gijp is er niet van op de hoogte.

"Ik heb gezegd: wacht even af joh, er komt nog zoveel over je heen deze week. Een hoop gedoe", zegt Van der Gijp tegen RTL Boulevard. "Hij heeft schijnbaar besloten dat we weer doorgaan, dan gaan we door. Wat ik weet, weet ik uit de krant. Ik heb verder geen contact meer gehad met Johan. Ik weet net zoveel als jij."

Talpa verklaarde dat er nog altijd gesprekken worden gevoerd over het wel of niet doorgaan van Vandaag Inside en dat een terugkeer 'voorbarig' is. Het programma stond in brand vanwege de veelbesproken kaarsrel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!