Opstellingen

Slot rouleert flink met het oog op de Conference League-finale

Slot rouleert flink met het oog op de Conference League-finale

11-05-2022 19:15

Feyenoord treedt in de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord aan met een veredeld B-elftal. De oefenmeester rouleert volop met zijn opstelling in aanloop naar de Conference League-finale met AS Roma van 25 mei.

Het is inmiddels vrijwel zeker dat de Stadionclub als derde eindigt in de Eredivisie. Nummer vier FC Twente volgt op zes punten met slechts twee wedstrijden te gaan en beschikt over een doelsaldo dat 28 doelpunten minder is dan dat van Feyenoord. Daardoor kunnen de Rotterdammers alleen in theoretisch opzicht nog als vierde eindigen.

Het hart van de verdediging wordt gevormd door Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner. Daarnaast zijn er onder meer basisplekken weggelegd voor zowel Patrik Walemark, die zijn basisdebuut maakt en talent Ramon Hendriks. Op de bank bij de Rotterdammers zitten vaste waardes zoals Orkun Kökcu en publiekslieveling Cyriel Dessers - zondag nog de grote held tegen PSV - waardoor Bryan Linssen en Alireza Jahanbakhsh mogen beginnen.

Go Ahead Eagles hoopt door een resultaat tegen Feyenoord uitzicht te houden op de achtste plek, die aan het eind van de rit recht geeft op een plek in de play-offs om Europees voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!