Nieuws

Nieuwe wending in Marokko-soap: Halilhodzic gaat Ziyech en Mazraoui verwelkomen

Nieuwe wending in Marokko-soap: Halilhodzic gaat Ziyech en Mazraoui verwelkomen

11-05-2022 18:21

Er is een kans dat Vahid Halilhodzic aanblijft als bondscoach van Marokko. Daar is één voorwaarde aan verbonden: een verzoening met Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui moet er komen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad op basis van Marokkaanse media. Ziyech en Mazraoui lagen voortdurend met Halilhodzic in de klinch, en werden daarom keer op keer buiten de Marokkaanse selectie gelaten. Hoewel de Marokkaanse bond recentelijk aangaf dat de huidige trainer aan zal blijven, moet hij daar wel iets voor doen.

Er zou een compromis zijn gesloten, weet het AD: Mazraoui, Ziyech en Amine Harit moeten weer deel uit gaan maken van de nationale ploeg. De Marokkaanse bond schemerde door zijn ontslagbrief klaar hebben te liggen, maar Halilhodzic gaf toch toe, ‘mits ze in het teambelang schikken’.

Een mogelijke vervanger van Halilhodzic was André Villas-Boas. Zijn salariseisen zouden alleen een struikelblok zijn geweest, zo klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!