Interview

'We kunnen orde op zaken stellen in de komende thuiswedstrijd tegen Vitesse'

'We kunnen orde op zaken stellen in de komende thuiswedstrijd tegen Vitesse'

22-10-2021 10:40

Tottenham Hotspur-trainer Nuno Espirito Santo heeft geen spijt van zijn keuze voor het B-elftal, waarmee hij aantrad tegen Vitesse. Voorafgaand aan de wedstrijd kondigde Nuno al aan om met een alternatieve ploeg naar Nederland te reizen.

"Het is niet zo dat we niets geven om de Conference League, maar we moeten kijken wat de beste keuze is voor deze week en volgende week. Dan hebben we weer een midweekse wedstrijd", zei Nuno op de persconferentie voorafgaan aan de wedstrijd.

Nu Vitesse er in Arnhem met de winst vandoor is gegaan staat de manager nog steeds achter die keuze. "Wij verwachten dat iedere speler van ons dit niveau aan kan. Dit was voor ons een kans om speelminuten aan bepaalde spelers te geven en dat is ook belangrijk", wordt Nuno geciteerd door De Telegraaf. "Wat betreft de stand in de groep denk ik dat we orde op zaken kunnen stellen in de komende thuiswedstrijden tegen Vitesse en NS Mura."

Tottenham-middenvelder Harry Winks heeft complimenten over Vitesse. "Ze waren creatiever en hadden de overhand. Ze hebben ons gedomineerd. Het mag geen excuus zijn dat we met een ander team speelden. Als Spurs moeten we hier winnen. We waren niet goed genoeg en moeten niet naar excuses zoeken", stelt Winks.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!