Nieuws

'PSV hoopt op Dumfries-scenario en het laat oog vallen op Eredivisie-back'

'PSV hoopt op Dumfries-scenario en het laat oog vallen op Eredivisie-back'

11-05-2022 16:16

PSV heeft zijn oog laten vallen op Milan van Ewijk. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige rechtsback die een goed seizoen doormaakt bij SC Heerenveen, wordt als een interessante speler voor de toekomst gezien.

De kans dat een dergelijke transfer aankomende zomer al plaatsvindt, is klein. Van Ewijk zou concreet in beeld komen wanneer bijvoorbeeld Phillipp Mwene een transfer zou maken. De kans dat de Duitse rechtsback volgend seizoen vertrekt is aanzienlijk, aangezien de Eindhovenaren de selectie willen renoveren.

Van een concreet bod op Van Ewijk is nog geen sprake, en er is ook nog geen contact tussen beide clubs. Mocht PSV willen toeslaan, zal het naar verluidt enkele miljoenen moeten afdragen aan Heerenveen. De verdediger kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag, dat volgens meerdere bronnen naar een flink doorverkooppercentage heeft bedongen.

Met Van Ewijk hoopt PSV op een Denzel Dumfries-scenario. De rechtsback, die momenteel furore maakt bij Internazionale in de Serie A, bewandelde hetzelfde pad als dat Van Ewijk mogelijk kan gaan doen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!