Nieuws

Jesus op weg naar de uitgang: 'Er zijn zes clubs geïnteresseerd waaronder Arsenal'

Jesus op weg naar de uitgang: 'Er zijn zes clubs geïnteresseerd waaronder Arsenal'

11-05-2022 15:52
1

Arsenal maakt volgens Fabrizio Romano werk van de komst van Gabriel Jesus. De Manchester City-aanvaller geldt als kandidaat nummer één om de spitspositie bij The Gunners te gaan vervullen. De belangenbehartiger van de goalgetter bevestigt de interesse.

Al weken gaan de geruchten dat de Londenaren geïnteresseerd zouden zijn in de Braziliaanse spits en de geruchten lijken met de aanstaande overgang van Erling Haaland naar Manchester City nieuw leven ingeblazen. Romano weet dat Jesus gaat vertrekken bij The Citizens, nu het Noorse wonderkind definitief is aangetrokken.

Er is van een direct contact tussen beide clubs nog geen sprake, zo verzekert de doorgaans goed geïnformeerde Italiaan. Eén en ander hangt voor de rechtspoot samen of Arsenal zich weet te kwalificeren voor Champions League voetbal. "Er zijn zes clubs geïnteresseerd in Gabriel", zegt zijn zaakwaarnemer in een exclusief gesprek met de transfergoeroe.

Daarnaast bevestigt hij dat er gesprekken zijn gevoerd met de opkrabbelende topclub onder leiding van manager Mikel Arteta. "We hebben gesproken met Arsenal over Gabriel Jesus. We kunnen ons vinden in het project en het is een mogelijkheid die we aan het overwegen zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!