Nieuws

Vier spelers keren sowieso terug bij FC Groningen: onzekerheid over tweetal

Vier spelers keren sowieso terug bij FC Groningen: onzekerheid over tweetal

11-05-2022 15:18

FC Groningen ziet met ingang van komend seizoen een heel leger aan huurlingen terugkeren in het hoge noorden. Naar verwachting keren zes uitgeleende spelers terug en zullen zij met de Trots van het Noorden beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

In de afgelopen maanden heeft technisch directeur Mark-Jan Fledderus allerminst stil gezeten en werden Ragnar Oratmangoen, Joey Pelupessy en Nordin Musampa al aangetrokken als aanwinst voor het nieuwe seizoen. De verhuurde Patrick Joosten (SC Cambuur), Kian Slor en Joël van Kaam (beiden FC Emmen) keren alle drie sowieso terug, bevestigt de beleidsbepaler aan Voetbal International.

Daarnaast wordt van de zomer ook de Panathinaikos verhuurde aanvallende middenvelder opnieuw welkom geheten. "Ook Ramon Pascal Lundqvist verwachten we terug", vertelt Fledderus aan het weekblad. De terugkeer van Wessel Dammers bij FC Groningen is nog onzeker. De aan Willem II verhuurde verdediger blijft een jaar langer in Tilburg wanneer zij in de Eredivisie blijven, maar dat is gezien de stand op de ranglijst nog onzeker.

Sam Schrek wordt momenteel verhuurd aan Erzgebirge Aue. Die club degradeerde onlangs uit de Tweede Bundesliga en wil graag met de middenvelder verder en hikt tegen de afgesproken koopsom aan. Het contract van Schrek loopt nog één jaar door bij Groningen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!