Nieuws

La Gazzetta dello Sport: Ajax maakt werk van definitieve transfer van Ihattaren

La Gazzetta dello Sport: Ajax maakt werk van definitieve transfer van Ihattaren

11 May - 14:09
2

Volgens La Gazzetta dello Sport maakt Ajax werk van de definitieve komst van Mohamed Ihattaren. Momenteel wordt de Juventus-middenvelder nog gehuurd tot 1 januari 2023.

In die huurovereenkomst is een koopoptie opgenomen. Naar verluidt bedraagt de som twee miljoen euro om de oud-PSV'er definitief in te lijven. Afgelopen zomer vertrok Ihattaren van de Eindhovenaren naar De Oude Dame. De Italiaanse grootmacht telde toentertijd hetzelfde bedrag neer voor de talentvolle aanvallende middenvelder. Juventus verhuurde de jongeling vervolgens direct aan Sampdoria, waar hij totaal niet uit de verf wist te komen.

Nadat de huurperiode aan de Serie A-club voortijdig werd afgebroken, streek Ihattaren in Amsterdam neer om zijn conditie op peil te houden. Uiteindelijk ging Ajax in de winter met hem aan de haal, waar hij zijn wedstrijden tot op heden vooral afwerkt in het beloftenelftal van John Heitinga in de Keuken Kampioen Divisie.

Inmiddels staat Ihattaren op vijf optredens namens Jong Ajax en vond hij al vier keer het net. Daarnaast bereidde hij ook twee treffers voor. In de met 2-1 verloren bekerfinale - nota bene tegen zijn voormalig werkgever PSV - debuteerde hij voor het vlaggenschip van de Amsterdammers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie