Interview

Letsch vreest niet voor return tegen Spurs: 'Als Kane speelt, zeg ik hallo'

Letsch vreest niet voor return tegen Spurs: 'Als Kane speelt, zeg ik hallo'

22-10-2021 08:48

Thomas Letsch hoopt dat de Vitesse-fans die tegen Tottenham Hotspur in het stadion zaten, ook een kaartje kopen voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Vitesse speelde tegen The Spurs voor het eerst in lange tijd weer eens in een uitverkocht huis.

De Arnhemmers trakteerden de aanwezige fans op een 1-0 overwinning tegen Tottenham. Tijdens de wedstrijd haakte de harde kern van Vitesse al op ludieke wijze in op het uitverkochte stadion. Letsch hoopt alle fans snel weer terug te zien in het GelreDome. "Ik hoop dat ze een kaartje kopen voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles", vertelt hij bij ESPN. "Het zou fijn zijn als we dan ook in een uitverkocht stadion spelen."

Letsch is uiteraard blij met de overwinning. "Het is een speciale avond voor ons en voor Arnhem", stelt de Duitser. "Hierdoor zijn we volledig in de race in onze groep. We hebben een kans op overwintering."

De mogelijkheid lijkt nu aanwezig dat Heung-Min Son en Harry Kane over twee weken wél zullen spelen tegen Vitesse. Letsch ligt daar niet wakker van. "Het maakt voor mij niet uit wie er op het veld staan. Als Kane speelt, zeg ik hallo tegen hem."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!