Nieuws

'Vergeten' James Rodríguez vertelt: 'Ik wil terugkeren naar de Europese elite'

'Vergeten' James Rodríguez vertelt: 'Ik wil terugkeren naar de Europese elite'

11-05-2022 11:12
1

James Rodríguez hoopt met ingang van komend seizoen weer actief te zijn op de Europese velden. De inmiddels dertigjarige aanvallende middenvelder verdient momenteel zijn brood bij All-Rayyan in Qatar, maar sluit niet uit terug te keren naar de 'elite'.

in de Stars League kwam de doelpuntenmaker van het mooiste goal van het WK 2014 dit seizoen tot twaalf optredens waarin hij vier keer scoorde en zeven treffers voorbereidde. "Europa? Over een paar weken gaat de markt open, we zullen het zien", vertelt Rodríguez aan WinSportsTV. "Teruggaan naar de elite behoort tot de mogelijkheden. We zullen zien wie deze linkspoot wil", vervolgt hij.

Rodríguez zal bij het kijken van de Champions League-finale niet juichen voor zijn voormalige Spaanse werkgever. "Ik hoop dat Liverpool de titel wint. Ik heb nog altijd veel vrienden bij Real Madrid, maar ik wil dat Lucho (Luis Díaz, red.) wint." De Colombiaanse aanvaller streek in januari neer bij The Reds die hem overnamen van FC Porto. Diaz en Rodríguez zijn goede vrienden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!