Nieuws

Kans op Villarreal-vertrek Danjuma door zaakwaarnemer geschat op vijftig procent

Kans op Villarreal-vertrek Danjuma door zaakwaarnemer geschat op vijftig procent

11-05-2022 07:26 Laatste update: 07:31
1

Danjuma speelt in zijn eerste seizoen bij Villarreal bij vlagen de pannen van het dak en dat zou in de zomer zo maar eens goed kunnen zijn voor wéér een stap hogerop. Zaakwaarnemer Michael Moses schat de kans op een vertrek rond de vijftig procent.

Door de prestaties van Danjuma in de Primera División en vooral de Champions League, staat de Nederlandse aanvaller er goed op bij de topclubs in Europa. Eerder werd Liverpool al genoemd als nieuwe bestemming en nu schijnt ook het steenrijke Newcastle United geïnteresseerd te zijn. Moses denkt dat de kans op een vertrek rond de vijftig procent ligt, laat hij weten aan Radio Castellón van Cadena SER. Deze kans lag volgens Moses vier maanden geleden nog op nul procent.

Dat Newcastle United geïnteresseerd is wordt niet ontkend door Moses. Het is volgens de zaakwaarnemer ook geen toeval. Danjuma’s oude trainer Eddie Howe, die hem naar Bournemouth haalde, staat daar aan het roer. Danjuma heeft nog een contract tot medio 2026 in Spanje, waardoor Villarreal een flinke transfersom voor hem kan vragen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!