Nieuws

Barça komt met geruststellend bericht: 'slechts' hersenschudding voor Araújo

Barça komt met geruststellend bericht: 'slechts' hersenschudding voor Araújo

11-05-2022 07:01

Na afloop van het duel tegen Celta de Vigo heeft FC Barcelona geprobeerd de zorgen rondom Ronald Araújo enigszins weg te nemen. De verdediger raakte buiten bewustzijn na een botsing met Gavi en moest naar het ziekenhuis. De Catalanen melden dat het gaat om een hersenschudding.

Araújo knalde in de tweede helft met zijn hoofd tegen het hoofd van ploeggenoot Gavi. De verdediger liep nog kort door, maar stortte vervolgens bewusteloos ter aarde. Araújo werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Barça meldt nu dat de boomlange stopper al snel weer bij kennis kwam en er in het ziekenhuis een aantal controles zijn uitgevoerd.

Barcelona speelde in het Camp Nou tegen Celta en verzekerde zich door een 3-1 overwinning zo goed als zeker van de tweede plek. De in de basis begonnen Memphis Depay was belangrijk met de 1-0, waarna Pierre-Emerick Aubameyang met twee doelpunten zijn waarde voor Barça andermaal bewees.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!